Gå till innehållet

Volkswagen Arteon Shooting Brake är en tjänstebil som andas lyx, och samtidigt klarar varenda utmaning som familjevardagen kastar mot den.

– Den här bilen blir som körsbäret på toppen för någon som länge har kört en Passat, säger Patric Israelsson, säljchef i Ludvika.

Sedan Arteon lanserades i Sverige för ganska exakt tre år sedan har bilen blivit en favorit bland många tjänstebilsägare. Men att lasta in hela småbarnsfamiljen inför helgens utflykter har inte varit ett alternativ, eftersom Arteon endast har funnits i sedan-utförande.

arteon_SB_2021.jpg

Nu har Volkswagen lanserat Arteon Shooting Brake, en elegant kombiversion av bilmärkets lyxigaste modell, så att även de som kräver lite mer utrymme kan njuta av allt som en Arteon erbjuder.

– Många av våra tjänstebilskunder är inne på sin tredje eller fjärde Passat vid det här laget, och letar kanske något annorlunda som nästa bil. Då är Arteon Shooting Brake helt perfekt. Allt i den här bilen är lite bättre än i Passaten, så det blir som körsbäret på toppen, säger Patric Israelsson.

Han tror att bilen kommer passa alla, från resesäljare som behöver packa varor i det generösa bagageutrymmet, till de som bara vill ha en familjebil som sticker ut lite mer än vanligt.

– Arteon Shooting Brake är en riktigt snygg bil, och folk kommer definitivt att vända på huvudet när man glider upp i den. Köregenskaperna är också fantastiskt bra, både i dieselutförandet och elhybridsversionen.

Arteon-sommar-2021-1.jpg

Patric tror att Arteon Shooting Brake kommer bli nya favoriter hos väldigt många tjänstebilsförare.
– När vi släppte bilarna var det en stor hausse kring dem. För ”kombilandet” Sverige är det här en perfekt modell, och det kanske till och med är bilen som uppdaterar uttrycket till ”villa, vovve och Volkswagen”.

ERBJUDANDE: Vill du också ha Arteon Shooting Brake som tjänstebil? Läs mer här!