Gå till innehållet

Tiguan e-hybrid- den nya favorit-SUV:en. ”Förarna kommer att älska den”

Hur gör man en riktigt bra bil ännu bättre? Genom att göra den laddbar förstås – som den nya Tiguan eHybrid.

– Bilen har samma fina grundbultar som den fossildrivna versionen, men är dessutom extra rapp tack vare elmotorn, säger Patric Israelsson, säljchef i Ludvika.

Volkswagen Tiguan har genom åren blivit kundernas absoluta favorit-SUV – och seglade till och med upp som toppsäljaren alla kategorier under 2020.

tiguan-ehybrid-2021.jpg

Anledningen är den rymliga kupén och det generösa bagageutrymmet, som låter en stor familj åka tillsammans utan problem – samt alla smarta tekniska lösningar som ger en bekväm och säker färd både vid stadskörning och på landsväg. Att den är fin att titta på skadar förstås inte heller. Så hur toppar Volkswagen en sådan femetta egentligen? Genom att släppa en hybridversion, förstås. – Våra kunder efterfrågar eldrivlinor i allt större utsträckning, och Volkswagen Tiguan har länge varit en populär bil tack vare de fina köregenskaperna och den starka motorn. Tiguan eHybrid har samma fina grundbultar som den fossildrivna versionen, men är nu dessutom extra rapp tack vare elmotorn, berättar Patric Israelsson. Tiguan eHybrid kommer att passa perfekt för en stor andel av tjänstebilsförarna, men Patric menar att bilen passar allt från yngre säljare, till barnfamiljer, till pensionärer som vill ha en trygg och hög bil som man enkelt tar sig in och ut ur.

tiguan-ehybrid-20212.jpg

– En stor fördel med Tiguan eHybrid är att den kan dra ända upp till 1800 kilo, vilket betyder att husvagnsentusiaster, båtägare och alla som vill dra tunga släpvagnar kan välja bilen. Problemet med många rena elbilar är att de inte kan dra så mycket, men här får man det bästa av två världar, säger Patric.

För tjänstebilsförarna har Tiguan eHybrid ett väldigt bra förmånsvärde. Hos oss går en Tiguan eHybrid TSI DSG Elegance att få som business lease – inklusive dragpaket. Läs mer om Tiguan e-hybrid och vårt erbjudande här!

– Om man har haft en Tiguan som tjänstebil tidigare finns det inget att tveka över, då kommer man att älska den här bilen också, säger Patric.