Gå till innehållet

Volkswagen Företag

Hitta din nästa tjänstebil hos oss. Försäljning av Volkswagen finns på samtliga orter. Samtliga modeller från årsmodell 2022 är godkända för HVO100 bränsle.

Nya ID.3

Nya ID.3 tar mer plats. Den uppdaterade exteriördesignen är mer mogen samtidigt som den medför en förbättrad aerodynamik. Luftintagen i fronten och de försänkta sidolisterna understryker den uppdaterade designen hos nya ID.3.

Många av de interiöra uppdateringarna kommer från förslag från våra kunder. Därför ger den nya interiören en bekvämare upplevelse, inte minst i form av mjuka beröringsytor runt om i kupén.

>> Kontakta din närmaste återförsäljare för ID.3 Business Lease -  från 5 688 kr/mån

 

ID.4 Pro Performance 77 kWh/204 hk*/**

Inkl. dragpaket och parkeringsvärmare.

Business lease inkl. service från 6.855 kr/mån* exkl.moms
Förmånsvärde netto 4.926 kr/mån vid 50% marginalskatt

Poängen med ID.4 är en bil som inte bara är elektrifierad utan också fungerar i både familjelivet och jobblivet. Kupén är rymlig, bagageutrymmet är stort och den har många funktioner och uppkopplade möjligheter. Den är tyst, komfortabel och underhållande på vägen och du kommer upp till 51 mil mellan laddningarna. Om du behöver köra längre snabbladdar du upp till 32 mil på 30 minuter. Som tjänstebil är totalekonomin fördelaktig för företaget och förmånsvärdet är förmånligt för dig som kör.

ID.5 Pro Performance */**

Business Lease inkl. service från 7.410 kr/mån* exkl.moms
Förmånsvärde netto 5.086 kr/mån (preliminär uppgift)

Till våren kommer den första suv-coupén från Volkswagen. Nya ID.5 är helt elektrisk, kommer långt på en laddning, och har massor av utrymme för passagerare och bagage under den smäckra taklinjen. Den finns även i den fyrhjulsdrivna versionen ID.5 GTX. Oavsett vilken du väljer så har du nu chansen att bli en av de första att få glädjen att köra ID.5, något att se fram emot!