Gå till innehållet

Nya Amarok

Det här är Amarok. Den nya pickupen från Volkswagen Transportbilar.

Nya Amarok är bilen som ger fler användningsområden än det mesta som rullar på fyra hjul. Den kan så mycket mer än att bara ta dig från A till B. Det här är arbetshästen som klarar alla utmaningar den ställs inför - oavsett årstid, väder eller last. Med en helt ny design som uttrycker den inneboende kraften, väcker Amarok uppmärksamhet bland omgivningen. Beställ din nya Amarok nu och gör dig redo att uppleva en pickup i högsta premiumklass.

Amarok Life från 589 900 kr exkl. moms

Privatleasing från 5 930 kr / mån exkl. moms

Amarok Style från 645 900 kr exkl. moms

Privatleasing från 6 490 kr /mån exkl. moms

Amarok Aventura från 699 900 exkl. moms

Privatleasing från 7 040 kr /mån exkl. moms

>> Kom i kontakt med din närmaste återförsäljare för offert

För alla uppdrag

Nya Amarok erbjuder stor mångsidighet oavsett om du lastar skrymmande gods, drar tung last eller kör offroad. Den tar sig an alla uppdrag – från "fina gatan" i stan till grusvägen och terrängen. Nya Amarok är både evolution och revolution, jämfört med sin föregångare. Tekniken är nu i klass med de mest avancerade personbilarna, samtidigt som den klarar vardagens alla utmaningar bättre än någonsin förr.

Den standardmonterade dragkroken tillåter maximal släpvagnsvikt på 3,5 ton på alla versioner. Lastutrymmet är tillräckligt stort för att rymma en europall på tvären och har stabila öglor för att säkert surra fast lasten. Detta och mycket mer gör Amarok till en mer mångsidig transportbil. Mångsidigheten är lika tydlig när Amarok används på fritiden och med familjen ombord. Detta tack vare nya komfortfunktioner, upp till 25 assistanssystem och rikligt med krockkuddar och andra säkerhetsdetaljer.

En helt ny terrängkänsla

Vad gör nya Amarok till en äkta off-roader? Tack vare ny teknik med

avancerad fyrhjulsdrift, fler körprofiler, fler krockkuddar och upp mot 25 assistanssystem erbjuder den ännu mer terrängkapacitet och säkerhet än sin föregångare. Terrängmöjligheterna har utökats avsevärt med förbättrade drivlinor och förbättrade mått, tillsammans med det betydligt större vaddjupet. Kortare överhäng ger bättre rampvinklar som, tillsammans med den högre markfrigången, ger större kapacitet i terräng. Kort sagt: mer terrängkvaliteter, mer terrängkänsla – mer Amarok.

Nya Amarok finns nu att beställa.

>> Kom i kontakt med din närmaste återförsäljare

Amarok Bränsleförbrukning vid blandad körning från 8,4 l/100km, C02-utsläpp 220 g/km.