Gå till innehållet

Transportbilar Kampanjer

På den här sidan kan du se alla kampanjer från Volkswagen Transportbilar. 

 

Välkommen in i framtiden med ID. Buzz.

 517 520 kr (exkl. moms)

 646 900 kr (inkl. moms)

ID. Buzz innebär mobilitet för en ny tid

ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan. Upptäck den visionära designen som kombinerar kompakta dimensioner med rymlighet och innovativ teknik. Upplev en helt ny känsla av flexibilitet med en interiör som delvis är gjord av återvunnet material, omfattande anslutningsmöjligheter och många digitala funktioner, till exempel den smarta ljuslisten ID.

Fördelar med en Volkswagen ID. Buzz

 • ID. Buzz är Europas första minibuss (MPV) som utvecklats från grunden som elbil på Volkswagens MEB-plattform. Det innebär att batteriet är installerat djupt ner i golvet, vilket ger mer utrymme inuti bilen och en bättre väghållning.
   
 • Denna el-minibuss erbjuder gott om plats för en hel familj på fem personer med ställbar soffa bak och ett bagageutrymme på upp till 1.121 liter.
   
 • VW ID. Buzz interiör är helt läderfri och framtagen av återvunnet material i tak-, golv- och sätestextilier.
   
 • ID. Buzz räckvidd är 422 km och den erbjuder hela 204 hk och en toppfart på 145 km/h. Genom effektiv energiåtervinning, t ex vid inbromsning, kan räckvidden utökas med hela 20-30 %.
   
 • Eftersom det inte finns någon motor fram erbjuder ID. Buzz en extremt snäv svängradie i klass med den kompakta VW Golf. Det gör att den är otroligt lättmanövrerad även i trånga utrymmen.
   
 • Andra innovativa funktioner är att ID. Buzz kan lära sig att parkera själv och att du kan använda den förbättrade röststyrningsfunktionen för att styra funktioner som ventilation, radio och navigation.
 

 

ID. Buzz Cargo. Nu är den äntligen här.

Från 506 200 kr (exkl. moms) 

ID. Buzz Cargo innebär hållbara transporter för en ny tid

Med nya, innovativa ID. Buzz Cargo kommer en helt ny generation av transportbilar ut på vägarna. Med visuell inspiration från den första folkabussen och Volkswagens första transportbil utvecklad som elbil från grunden. Resultatet: ett kraftfullt och hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Redo att förändra din syn på mobilitet.

Fördelar med en ID. Buzz Cargo

 • Första helelektriska transportbilen som utvecklats från grunden som elbil. ID. Buzz Cargo är den utsläppsfria firmabilen på el, driftsekonomisk och med maximalt nyttjande av elbilsplattformens fördelar som innebär mer utrymmen på liten yta.
 • Plats för förare och två passagerare. Vill du hellre ha en passagerarstol istället för en tvåsitssoffa, så finns det som tillval.
 • Plats för 3,9 m3 i lastutrymmet. Här ryms två EUR-pallar på bredden.
   
 • Maximal lastvikt 630 kg.
   
 • Räckvidd på drygt 40 mil.
   
 • Batteriet kan laddas från 5-80 % på 30 minuter.
   
 • Vändradie på 11,1 meter gör ID. Buzz Cargo lika smidig att ratta i stan som en Golf.
   
 • ID. Buzz Cargo är ständigt uppkopplad. Det innebär att du kan bli navigerad förbi nya trafikstockningar, streama musik och få uppdaterade eller nya funktioner nerladdade direkt till bilen.
 • Med Travel Assist (tillval) kan ID. Buzz Cargo i det närmaste köra sig själv. Saknas filmarkeringar på ett vägparti, kan bilen ändå hitta rätt väg genom molndata som samlats in från andra ID.-bilar som kört där innan.
 • Med ID. Buzz Cargo laddar du enkelt på anslutna stationer. Det är bara att plugga in kontakten så överförs dina uppgifter automatiskt utan brickor, kort eller appar och laddningen startar.
 

 

Nya Multivan eHybrid

Välkommen till en ny värld

Från 559 125 kr (inkl. moms) 

Bilen blir en mötesplats

Nya Multivan är en minibuss som med lätthet anpassar sig till familjelivet. Bilen har ny design både invändigt och utvändigt – men med tydlig DNA-koppling till folkabussen.

Multivan är enormt flexibel med utrymmen för arbetsmöten på vardagen och för familjelivet och alla dina fritidsintressen på helgen. Med upp till sju säten och multifunktionsbord är det enkelt att möblera om så att bilen alltid är anpassad och redo för dina behov. Med Multivan eHybrid klarar du de flesta av vardagens resor på eldrift. Batteriet är placerat i golvet så att det inte påverkar lastutrymmet.

Fördelar med en Multivan eHybrid

 • En viktig funktion i nya Multivan är passagerarutrymmets ihopfällbara enkelsäten med 25 procent lägre vikt, och som enkelt kan plockas ur.
 • Klassisk eller modern? Life eller Style? Med de olika modellvarianterna har du stor frihet att konfigurera din bil så som du vill ha den.
 • Räckvidd på drygt 49 km.
 •  Plats för förare och upp till sex passagerare.

 Boka provkörning här 

Nya Amarok. För större utmaningar.

Kommer 2023

Gör en intresseanmälan här


En helt ny pickup från Volkswagen Transportbilar

Snart är Amarok tillbaka – Sveriges mest sålda pickup i helt nytt utförande. Den har ett tydligt budskap till sina förare: ingen väg är för svår att nå.

Amarok är helt ny från grunden och definierar Volkswagen Transportbilars premiumambitioner med modern teknik och en helt ny design. Oavsett hur nya Amarok används så erbjuder den fler och mer avancerade förarassistansystem än föregångaren.

Premiumkaraktären framhävs med hjälp av funktioner som ambiente stämningsbelysning1 och ett förstklassigt ljudsystem från Harman Kardon1 . Likt en trogen följeslagare så glänser nya Amarok med förbättrad terrängkapacitet och V6-motor i de högre utrustningsnivåerna. För alla som letar efter en robust och pålitlig pickup erbjuds även 3,5 tons dragvikt och flera andra praktiska detaljer för daglig användning. Oavsett vilka krav som ställs så kan du lita på att nya Amarok är redo.

Amarok kommer till Sverige under 2023.

 

Fleet Connect

En direkt förbindelse mellan din bil, dig och verkstaden. Genom att koppla upp bilarna via Fleet Connect får du all information du behöver i realtid. Du har alltid koll på var de är och hur de mår. På så sätt kan du se till att dina transportbilar inte står stilla i onödan. 

Möt Sveriges bästa laguppställning. Nu godkända för HVO100 bränsle från årsmodeller 2022.