Gå till innehållet

California 6.1.

Upptäck California Camper 6.1. Campingbilen för både vardag och äventyr.

 

Volkswagen California 6.1. Den perfekta campingbilen.

California 6.1 är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. 

Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen. Välj California Beach om du föredrar maximalt med sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Båda modellerna har fördelen att de fungerar lika bra i vardagen, som på semestern och ute på äventyren.

>> Kontakta din närmaste återförsäljare för provkörning

Smidig och mångsidig.

Tack vare de kompakta yttermåtten och en fordonshöjd på 1990 mm, får den plats i de flesta parkeringsgarage. California klarar smala passager, vindlande gränder och kullerstensgator lika bra som motorvägen. Den är enkel och smidig att köra och mycket bekväm. Det är just den här mångsidigheten som har gjort California så populär.

Ett litet fritidshus på hjul

California 6.1 har allt du behöver: sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank.

Upptäck fritidshjulet på 4 hjul - Volkswagen California.

>> Välkommen att kontakta din närmaste återförsäljare för mer information.