Gå till innehållet

Basservice

Vi erbjuder basserviceavtal för bilar upp till 15 år. Har du en Volkswagen av modellår 2007 upp till 2015? För dig har vi tagit fram Basservice- ett 13 punkters serviceprogram med samma höga kvalité som du är van vid, men till ett lägre pris.

Vi har gjort det enkelt och förmånligt för dig genom Basservice – ett serviceprogram i 13 punkter med 100 % kvalitet till ett lägre pris: 1 895 kr. I det ingår också Vägassistans i ett helt år, en extra trygghet på vägen.

Så välkommen med din bil till dem som den betyder mer för, än bara en bil bland andra – experterna på din bil. Inte minst när det gäller servicen, som är viktig för att din bil ska fungera länge och problemfritt.


Genom att boka en Basservice hos oss ingår följande: 

 1. Kontroll av batteri
 2. Kontroll av tändsystem
 3. Kontroll av drivaxeldamask
 4. Kontroll av bromsbelägg och skivor
 5. Kontroll av skick på däck och mönsterdjup
 6. Kontroll av läckage vid motor, växellåda och kylare
 7. Kontroll av avgassystem
 8. Kontroll av belysning, bromsljus och körriktningsvisare
 9. Kontroll av bromsrör och bromsledningar
 10. Släckning av serviceindikator (vid behov)
 11. Avläsning av felminne
 12. Byte av oljefilter
 13. Byte av olja


När du genomfört en basservice hos oss ingår 12 månaders garanti på utfört arbete och 24 månaders garanti på reservdelar (ej slitagedelar) samt vägassistans i ett år, dygnet runt, i hela Sverige.

Vill du dessutom ha hjälp med betalningen erbjuder vi 12 månaders räntefri avbetalning via våra kundkort. Läs mer om våra kundkort här. 

>> Boka tid för service här.