Gå till innehållet

Originaldelar

Delar med fördelar


Du vet väl att vi har sänkt priserna på service och reparationer för bilar av årsmodell 2019 eller äldre?  Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Kvaliteten däremot tummar vi inte på. Vi monterar bara reservdelar som är tillverkade för just din Volkswagen, Audi, Skoda, Seat eller Cupra.

Med våra Originaldelar kommer din bil fortsätta vara 100 procent perfekt. Precis som det var tänkt.

Vi har Originaldelar som är specifikt utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel från oss håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din bil när den var ny. Det innebär att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, passform, säkerhet och prestanda.

Var lika noga med servicen som när du valde bilen.

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Med våra Originaldelar och en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. 


>>Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!

Originalservice 4+

En Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Originalservice 8+

En Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Basservice

För dig som har en Volkswagen, Audi, Skoda, Seat eller Cupra av årsmodell 2015-2007 finns även Basservice. Samma detaljomsorg och originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

 originalservice.jpg

>>Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!