Gå till innehållet

Originalservice

Just Nu! Vi sänker priserna på service och reparationer.
Originalservice 4+ och 8+, för bilar av årsmodell 2018 eller äldre. Men det är ingen brådska att boka, priserna är här för att stanna.

Låt våra experter serva din bil. Vi erbjuder dig som kör en Audi, Volkswagen, Skoda, Cupra eller Seat Originalservice 4+ eller 8+.

Din bil vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil Gävleborg-Dalarna är den alltid i trygga händer hos experterna.

Vi vet vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv och vi har utvecklat reparation- och servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

Originalservice

Originalservice är det smarta sättet att bevara din bils höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Mobilitetsgarantin automatiskt.

Originalservice 4+

Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Mobilitetsgarantin förlängs automatiskt.

Originalservice 8+

Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Mobilitetsgarantin förlängs automatiskt.

>>Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!

 originalservice.jpg


Fördelar med en originalservice hos oss:

 1. Originaldelar
  Vi ersätter alltid slitna och skadade delar med originaldelar från ditt bilmärke och inget annat, dessutom har vi de rätta verktygen och specialkunskaperna.
 2. Mobilitetsgaranti
  När du gjort din Originalservice med eventuella tilläggsarbeten får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Det innebär att du aldrig blir helt stående med din Volkwagen. Skulle det hända något får du hjälp på plats - när som helst på dygnet och vart du än befinner dig i Europa.
 3. Teknisk uppdatering
  Vi utför inte bara underhållservice och reparationer på din bil. Utan tar också hand om garantihandlingar och tekniska uppdateringar av både mjukvara och hårdvara från fabrik.
 4. Stämpel i serviceboken
  Se till att din servicebok är stämplad hos en auktoriserad bilverkstad. Det gör att din bil behåller ett högre andrahandsvärde år efter år. Dessutom är regelbunden service en nödvändighet för att din bil ska bibehålla goda köregenskaper och sin långa livslängd.