Gå till innehållet

Företagspaket

Installerat och klart
Vi kan i samarbete med Virta erbjuda dig en komplett laddlösning för eldrivna tjänstebilar. Oavsett om föraren laddar hemma, på arbetsplatsen eller längs vägen får företaget, via systemet, en övergripande översikt över laddningar och kostnader.

Företagspaket för företag och bostadsrättsföreningar.

Vi hjälper dig att hitta det optimala företagspaketet till ditt företag.Tillsammans med Virta kan vi erbjuda dig en komplett laddlösning, där både förare och administratör får full kontroll över bilarnas laddningar och kostnader.

1. Val av laddare 

Vi går tillsammans igenom ditt företags behov och hjälper dig hitta den optimala laddaren. Valet beror bland annat på hur många fordon som ingår i företagets flotta.

2. Säker installation

Beronde på valet ovan återkommer din säljare med en offert på den installation som passar bäst. Installationen genomförs av en certifierad elinstallatör. 

3. Ladda internt- och externt med uppkoppling mot Bilmetros laddningsportal

När laddaren är installerad hjälper vi er sedan med att koppla upp laddarna mot vår portal. Det delar vi hjälper er med är serviceuppkoppling och redovisning samt uppkoppling mot våra publika laddare.

Finansiering 

Vi erbjuder finansiering efter sedvanlig kreditkontroll. Kontakta din säljare i samband med affären.

Service 

För att ni ska känna er trygga även efter installationen är genomförd ingår en årlig kontroll på laddstrukturens elsäkerhet.

Om något fel skulle uppstå på våra publika laddare, vänligen kontakta:

Service
(Virta FI) 010-55 17 900

Tidsåtgång

Från att avtalet är påskrivet kommer installatören att kontakta er för planerad leverans.